Ingyen Online Játékok - katt ide!
lego matchbox mattel playmobil  
disney tomy bburago gombhat

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós - LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088

AKCIÓK Ajándéklista Eseményemlékeztető Játékboltok

LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088

LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 (Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós) LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 Építsd meg, és alakítsd át a Cápát, a Tintahalat vagy az Ördöghalat ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben Mélytengeri lények szettel!Élvezd a tengeri élet kalandjait a LEGO Creator 3 az 1-ben 31088 Mélytengeri lények szettel, melyben egy félelmetes játék cápát találsz valósághű, sötétkék és fehér színekben pompázva, emellett hegyes fogakkal teli, nyitható szája, mozgó uszonyai, mozgatható test ízületei és visszatükröződő szeme van. Ezenkívül pedig egy beállítható rák is vár rád kincsesládával. A LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészletekkel 3 különböző építési és játékélményben lesz részed. Építsd meg a játék Cápát és rákot, majd alakítsd át őket állítható Tintahallá, vagy egy széles szájú Ördöghallá, hogy még több mélytengeri mókában legyen részed! Élvezd a 3 építési lehetőséget ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben készlettel! Építsd meg a Cápát a rákkal és a kincsesládával, majd alakítsd át egy rugalmas Tintahallá, vagy egy hatalmas szájú Ördöghallá! A Mélytengeri lények készlet tartalmaz egy ijesztő cápát nyitható szájjal, hegyes fogakkal, állítható uszonyokkal, mozgatható test ízületekkel és visszatükröződő szemekkel, emellett pedig egy állítható rák és egy kincsesláda is vár rád. Nézd meg a cápa klassz sötétkék és fehér színösszeállítását! Nyisd ki a cápa száját, hogy felfedezd rémisztő, hegyes fogait! Segíts megvédeni az aranyos rákot és kincsesládáját! Élvezd a készlet további építési lehetőségeit! A bálna építési útmutatóját megtalálod a LEGO.hu oldalon. A cápa méretei: 8 cm magas, 21 cm hosszú és 9 cm széles. A rák méretei: több mint 3 cm hosszú és 11 cm széles. A tintahal méretei: több mint 4 cm magas, 18 cm hosszú és 22 cm széles. Az ördöghal méretei: több mint 5 cm magas, 14 cm hosszú és 8 cm széles.
Kedvencek közé
Küldés e-mailben
Hasonló játékok
Raktáron *tájékoztató jellegű információ JátékNet.hu webáruház Budapest XI. LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 Akciós ár:
4399 Ft 4199 Ft

Irány az üzlet
Érdeklődni: (06-1) 700-4230
Kérjük mondja, hogy a Játéka.hu -n
találta ezt a terméket!

Édesség különlegességek - Fejlesztő és oktató könyvek - Lábbal hajtós

Vissza az előző oldalra

LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 termékhez hasonló játékok
 

Aktuális oldal: LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 (Édesség különlegességek Fejlesztő és oktató könyvek Lábbal hajtós)

Ezt a játékot így is ismerheted: LEGO Creator: Melytengeri lenyek 31088

LEGO Creator: Mélytengeri lények 31088 Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign